Vagyonőr Újság:  Biztonsági szakemberek, cégek és szervezetek portálja

 
Személy- és Vagyonvédelmi Képzések

INFORMÁCIÓK A  SZAKMAI TANFOLYAMOKRÓL:

 
Mobil:   06/30/5040 548   Fax: 1/787 2226
e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
TANFOLYAMOK, KÉPZÉSEK:

 

Biztonsági őr tanfolyam

Testőr tanfolyam

  • Vagyonőr tanfolyam
  • Rendezvénybiztosító tanfolyam
  • Fegyveres biztonsági őr tanfolyam
  • Pénzszállító tanfolyam
  • Bankőr tanfolyam
  • Biztonságtechnika kezelő tanfolyam
  • Elektronikus vagyonvédelmi rendszer szerelő tanfolyam
  • Mechanikus vagyonvédelmi rendszer szerelő tanfolyam

Munkavédelmi technikus tanfolyam

 

Biztonsági őr tanfolyam 

Vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

A tanfolyam a SZÁMALK szervezésében indul. (nyilvántartási szám: 01-0549-04, akkreditáció: AL-0357)

OKJ: 31 861 01 1000 00 00
FEOR: 5365

Ár: 95.000 Ft
Az OKJ-s Személy- és vagyonőr tanfolyamra jelentkezés feltétele: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság

Biztonsági őr tanfolyamAz OKJ-s személy- és vagyonőr (biztonsági őr) tanfolyam leírása:

Napjainkban komoly igény van a jól képzett személy- és vagyonőrökre Magyarországon. Amíg bűncselekmények lesznek, addig biztonsági őrökre is szükség lesz. A biztonsági őr tanfolyam elvégzése után a hallgató rövid idő alatt egy biztos szakmát szerez.

Bővebben: www.vagyonotanfolyam.com oldalunkon

 

 

 

 

Fegyvervizsga tanfolyam

Fegyvervizsga tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

A fegyvervizsga és tanfolyam leírása:

A fegyvervizsga tanfolyamok oktatói lövészetvezetői végzettséggel rendelkező képzett szakemberek. A fegyverelméleti ismereteken kívül egyes tanfolyamainkon alapfokú gyakorlati ismereteket is szerezhet a hallgató.  A tanfolyam elvégzését igazoló sikeres fegyvervizsga után pedig jogosult és képes lehet a golyós-, sörétes-, vagy maroklőfegyvernek használatára, kezelésére. A fegyvervizsgára felkészítő tanfolyam alatt oktatásra kerülnek az ehhez szükséges jogi és műszaki ismeretek, valamint a biztonságos fegyverkezelési szabályok. Azoknak a kollégáknak, akik általunk tették le a fegyvervizsgát, segítünk pénzszállítói, bankbiztonsági munkahelyek keresésében.

 

A vizsgára való felkészítést egy nap alatt megtartjuk, a következő alkalom már a vizsga, így nem kell sok időt töltenie utazással és egy hét alatt megvan a bizonyítvány. Vizsgázóink ereményessége 97%. 

 Az oktatás helyszíne: Budapest, XIII. kerület, Reitter Ferenc út 70. Időpontja: hétfő délután 16 óra.

 Az oktatás díja maroklőfegyver esetében 10.000 Ft, kombinálva sörétes, golyós lőfegyverrel 15.000 Ft.

Vizsgadíj 10.000 Ft. Egyéb rejtett költségek nincsenek! Maroklőfegyver esetében tehát összesen 20.000 Ft fizetendő, míg kombivizsga esetében 25.000 Ft a teljes költég.  Info: www.fegyvervizsga.com

További információ az induló fegyvervizsga tanfolyamokról  a 30/5040 548-as, ill az 1/787-2226-os telefonszámokon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Nemzetközi testőr tanfolyam

Testőrtanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

A nemzetközi testőr tanfolyam leírása:

Sok biztonságiőr vágya, hogy valódi testőri munkát végezhessen. Ez ma már elképzelhetetlen komoly testőrtanfolyamon való részvétel nélkül.

Ha kíváncsi a Nemzetközi testőr képzést igazoló tanfolyamunkra kattintson az alábbi linkre:  Nemzetközi testőr tréning
 


 

Biztonságszervező tanfolyam

Biztonságszervező tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 54 861 01
FEOR: 5369 Egyéb védelmi szolgáltatási foglalkoztatások
A biztonságszervező tanfolyam időtartama: 120 tanóra középfok, 180 tanóra felsőfok
A biztonságszervező tanfolyamra való jelentkezés feltétele: 10. évfolyam elvégzése középfokon, felsőfokú:  érettségi

A biztonságszervező tanfolyam leírása:

Amennyiben valaki képességet érez magában arra, hogy mások munkáját szervezze, ellenőrizze, irányítsa, vagyis kis- és középvezetői feladatokat lásson el, az ehhez vezető első lépcsőfok a Biztonságszervező  tanfolyam elvégzése.
 

Ha kíváncsi a  biztonságszervezői képzést igazoló tanfolyamunkra amely magában foglalja a biztonsági őr tanfolyamot  is kattintson az alábbi linkre:  biztonságszervezői képzés
 

 

Biztonságtechnikai kezelő, szerelő tanfolyam

Biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 31 861 02 1000 00 00
FEOR: 5399
A tanfolyam időtartama:Biztonságtechnikai kezelő: 100 tanóra, biztonságtechnikai szerelő: 250 tanóra
A biztonságtechnikai tanfolyamokra való jelentkezés feltétele: 8. évfolyam elvégzése
A biztonágtechnikai szerelő, kezelő tanfolyam leírása:

Ma már a legtöbb őrzött objektum rendelkezik riasztó- és kamerarendszerrel, beléptetőrendszerrel. Maguk az eszközök is komoly értéket képviselnek, és még jelentősebb érték az, amire vigyáznak. Tehát a munkaadóknak nagyon nem mindegy, hogy ki kezeli azokat, és milyen hozzáértéssel. Komoly irodaházba, szállodában való munkavégzés feltétele a technikai eszközök ismerete, megbízható kezelése. Sehol nem engednek már hozzá nem értő embereket ilyen munkaterületre, túl nagy a felelősség és a kockázat. Már hozzáértő, tapasztalt dolgozót keresnek, akik a biztonságtechnikai szerelői, kezelői ismereteiket tanfolyami oklevéllel tudják igazolni. Akik nem értenek a technikához, szükségképpen rosszabb munkakörülményekkel járó színvonaltalan telephelyek őrzésére pályázhatnak csak.
A biztonságtechnikai szerelő pedig egy nagyon jó szakma, amit a műszaki dolgok iránt érdeklődőknek ajánlunk. Szintén elmondható, hogy a vagyonvédelem átlagát magasan felülmúló iparágról van szó, ami az idő előrehaladtával még jobban felértékelődik. Mindenki a legjobb kamerát, a legújabb technikát, a legerősebb rácsokat, ajtókat akarja, így a szakmáját szerető és értő mester után kapkodnak a megrendelők. A biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyamot végzett hallgató megtanulhatja a legmodernebb kül- és beltéri védelmi berendezések szakszerű kezelését/szerelését. Az oktatás alatt megismerkedik a karbantartás, javítás módszereivel, technikájával. A biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyamunkon szerzett ismeretek birtokában telepítheti/üzemeltetheti a behatolást jelző, beléptető rendszereket, videómegfigyelő rendszereket, tűzjelző berendezéseket egyaránt. 
További információ az induló biztonságtechnikai kezelő, szerelő tanfolyamokról a 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Tűzvédelmi előadó tanfolyam

Tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 52 861 07
FEOR: 3521 Tűzrendész

A tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam időtartama: 250 tanóra

A tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga, egészségügyi alkalmasság
A tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam leírása:

A vonatkozó  BM rendelet előírja a gazdálkodó szerveknél, polgári szerveknél a tűzvédelem, illetve tűzvédelmi szolgáltatás területén foglalkoztatottakra kiterjedő, tűzvédelmi tanfolyamon megszerezhető szakképesítést. Mivel viszonylag kevés tűzvédelmi előadó, főelőadó végzettséggel bíró ember van Magyarországon, ennek a tanfolyamnak a sikeres elvégzése után minden bizonnyal könnyen fog a hallgató egy kényelmes, jól fizető, stabil munkahelyet találni.

A végzett tűzvédelmi előadó, más néven tűzrendész a képzés elvégzése után elkészítheti az objektum  Tűzvédelmi Szabályzatát, vezetheti a tűzvédelmi nyilvántartásokat, ellenőrzéseket végezhet. Tűzvédelmi oktatás megtartására is jogosulttá válik, kiemelten veszélyes üzem tűzvédelmét is szervezheti, elláthatja.  

További információ az induló tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyamokról 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

  

 

 

Munkavédelmi technikus tanfolyam

Munkavédelmi technikus tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 54 862 01
FEOR: 3152 munkavédelmi és baleset-elhárítási foglalkozású
A munkavédelmi technikus tanfolyam időtartama: 250 tanóra

A munkavédelmi technikus tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga
Munkavédelmi technikus. A munkavédelmi technikus tanfolyam leírása:

A tűzvédelmi előadóhoz hasonlóan a munkavédelmi technikus is egy keresett munkakör Magyarországon. Nem csak hivatalokban, közintézményekben látják szívesen az ilyenirányú tanfolyami végzettséggel rendelkező dolgozókat, hanem multinacionális magáncégeknél, logisztikai központokban, irodaházakban is felértékelődött ez a pozíció. Tehát szintén stabil munkakört és megélhetést ígér. Hallgatóink az oktatás alatt megtanulják értelmezni és alkalmazni a munkavédelemre vonatkozó jogszabályokat, és közreműködnek a munkahelyek, munkaeszközök létesítési folyamatában. A munkavédelmi technikus tanfolyam sikeres elvégzése után részt vehetnek az objektum Mentési Tervének elkészítésében, szervezhetik a mentési és kiürítési gyakorlatokat. Munkabalesetekkel kapcsolatos teendőket irányíthatják/végrehajthatják; munkavédelmi dokumentációkat vezethetnek.  

További információ az induló munkavédelmi technikus tanfolyamokról 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Közterület-felügyelő tanfolyam

Közterület-felügyelő tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSEL!
közterület-felügyelő tanfolyam

Közterület-felügyelő képzés
OKJ: 52 861 03 0000 00 00
FEOR: 5355 Közterület-felügyelő

Magyarországon egyre több önkormányzat ismeri fel, hogy a közterek biztonságát  és rendjét a Rendőrség önmagában nem képes fenntartani, hanem a Közterület Felügyelet együttműködésével tudja ezt megőrizni. Ezért ezeket a szervezeteket évről évre nagyobb támogatással, bővülő jogkörrel és javuló dolgozói munkafeltételekkel erősítik. Ezeknél a szerveknél nincs feketén foglalkoztatás, tisztességes bért fizetnek, a szabadság, a táppénz és egyéb béren kívüli juttatások is természetesnek számítanak.

A közterület felügyelő tevékenységi köre: Hatósági intézkedést folytat. Védi a közterületek rendjét. Védi a közterületek tisztaságát. Közreműködik a közbiztonság védelmében. Együttműködik a társhatóságokkal és társadalmi szervezetekkel. Alkalmazza a tevékenységére vonatkozó jogszabályokat és tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szabályokat, valamint a speciális szakmai, továbbá az etikai szabályokat.
Ellenőrzi a közterületek jogszerű, engedélyhez kötött használatát. Biztosítja az önkormányzati közterületi rendezvényeket.Ellenőrzi az útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységeket. Közreműködik az állami és önkormányzati vagyon védelmében.
Főbb oktatási témakörök: Polgárjog, Büntetőjog, Közterület-felügyelő jogállása, Önvédelem
További információ az induló közterület-felügyelő tanfolyamokról 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Környezetvédelmi technikus tanfolyam

Környezetvédelmi technikus tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 54 850 01
FEOR: 3126 Környezetvédelmi technikus
A Környezetvédelmi technikus tanfolyam időtartama: 250 tanóra
A környezetvédelmi technikus tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga, egészségügyi alkalmasság
Környzetvédelem.A környezetvédelmi technikus tanfolyam leírása:

A környezetvédelmi technikus tanfolyamot végzett munkavállalók alkalmazása a multinacionális cégeknél magától  érthetődőnek számít, de az állami hivatalok, intézmények is egyre gyakrabban foglalkoztatnak ilyen végzettségű dolgozókat. A környezetvédelem bolygónk életében egyre fontosabb, szó szerint életbe vágó kérdéssé vált. Ezt az Európai Unió felismerte, és tagországait egyre határozottabban készteti a környezetvédelem oktatására, támogatására. Ez a nemzetközi normák, jogszabályok honosításában, az ezzel foglalkozó szervek anyagi és eszmei támogatásában, képzésében, magánvállalkozások környezettudatosságának erősítésében nyilvánul meg. Ezen folyamatok egyik haszonélvezői a környezetvédelmi technikus tanfolyamot végzett szakemerek. A képzést sikerrel elvégző hallgatóink ezeknél a szerveknél, cégeknél környezetvédelmi nyilvántartást vezetnek, terveket készítenek, méréseket végeznek. Részt vesznek az EMAS és KIR rendszer kialakításában. Anyag és eszközgazdálkodásban, energetikai technológiák, berendezések üzemeltetésében, működtetésében vesznek részt. A környezetvédelmi technikus a tanfolyamunkon tanult ismeretek alkalmazásával energetikai számításokat, méréseket végez, hulladékok jellemzőit meghatározza, üzemeltetési, kárelhárítási munkálatokban működik közre.   

További információ az induló környezetvédelmi technikus tanfolyamokról 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Polgári védelmi előadó, főelőadó tanfolyam

Polgári védelmi előadó tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 52 861 05 0000 00 00, 52 861 05 0001 54 01
FEOR: 3524 Polgári védelmi foglalkozású
A polgári védelmi előadó tanfolyam időtartama: 250 tanóra
A polgári védelmi előadó tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga
Polgárvédelmi elóadó tanfolyam.A polgári védelmi előadó tanfolyam leírása:

A vonatkozó  BM rendelet szerint a gazdálkodó szervezeteknél, polgári szerveknél katasztrófavédelmi, valamint polgári védelmi munkakört betöltő személyeknek legalább alapfokú katasztrófavédelmi szakképesítést adó tanfolyami végzettséggel kell rendelkezniük. Oktatásunk ezen szakképesítés megszerzéséhez nyújt segítséget. A polgári védelmi előadó/főelőadó munkája során katasztrófa védelmi megelőző tevékenységet végez, részt vesz a veszélyes áru szállítás ellenőrzésében, a súlyos balesetek elhárításában. Katasztrófa elhárítási feladatokat szervez, veszélyeztetettséget határoz meg, terveket készít, oktat, ellenőriz. A polgári védelmi előadó, főelőadó tehát nagyon érdekes és izgalmas munkakör, amely kiszámítható életpályát nyújt, mivel katasztrófák, veszélyes szállítmányok- és ezekből adódó vészhelyzetek bármikor előfordulhatnak. A polgári védelmi előadó, katasztrófavédelmi főelőadó tanfolyamunkon az erre a pályára elhivatottságot érzők színvonalas oktatását, képzését valósítjuk meg.  

További információ az induló polgári védelmi előadó tanfolyamokról 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Magánnyomozó tanfolyamok

OKJ 52-861-04

Magánnyomozó tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

Magánnyomozói tanfolyam.A magánnyomozó tanfolyamra való jelentkezés feltétele: Középfokú iskolai végzettség (Érettségi), büntetlen előélet, cselekvőképesség, orvosi alkalmasság, magyar állampolgárság, belföldi lakóhely.

Az OKJ-s magánnyomozó tanfolyam leírása:
A magánnyomozó képzés időtartama: 3 hónap
A magánnyomozó tanfolyam vizsgatárgyai: Közigazgatási ismeretek, Polgári jog, Büntetőjog, Büntetőeljárás jog, Pszichológia és Kriminalisztika.
A magánnyomozó tanfolyamot végzett hallgatók képessé válnak a hazánkban most éppen elégé kereset tevékenység jogszerű és szakszerű ellátására.
 

További információ az induló tanfolyamokról 1/787-2226 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen kérhető munkatársainktól!

 

Bejelentkezés

Álláshirdetések

Vagyonőr Újság:  Biztonsági szakemberek, cégek és szervezetek portálja 

 

Oldalunkon ingyenesen feladhatóak álláshirdetések, vagyonőr, testőr, magánnyomozó és biztonsági vezető kategóriákban.

Színvonalas tanfolyam ajánlatokkal (akár szakmai akár nem szakmai jellegű), érdekes szakmai és közéleti hírekkel, videókkal, viccekkel kedveskedünk látogatóinknak.

 Nálunk minden biztonsági szakember (cégvezető, vagyonő, biztonsági őr stb.) találhat kedvére való OKJ-s tanfolyamot, szórakozást vagy szakmai információt!

 

Ha Ön szeretné, hogy a biztonságvédelmi szakmában érdeklődjenek terméke, szolgáltatása iránt, hirdessen nálunk!

A Vagyonőr Újság a szakma leglátogatottabb hír- és információs portálja!

 

Fax: 06/1  787 2226  Mobil:   06/30/5040548  e-mail:   iroda@vagyonorujsag.hu

 

Néhány tanfolyam ajánlatunk a folyamatosan bővülő OKJ-s tanfolyamunk közül:
Szakmai tanfolyamaink: Biztonsági őr tanfolyam, Testőr tanfolyam, Vagyonőr tanfolyam, Rendezvénybiztosító tanfolyam, Fegyveres biztonsági őr tanfolyam, Pénzszállító tanfolyam, Bankőr tanfolyam
Magánnyomozó tanfolyam, Fegyvervizsga tanfolyam, Biztonságszervező I., II. tanfolyam, Biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyam, Biztonságtechnika kezelő tanfolyam, Elektronikus vagyonvédelmi rendszer szerelő tanfolyam, Mechanikus vagyonvédelmi rendszer szerelő tanfolyam, Tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam, Munkavédelmi technikus tanfolyam, Közterület felügyelő tanfolyam, Környezetvédelmi technikus tanfolyam, Polgári védelmi előadó, főelőadó tanfolyam

Nem szakmai jellegű tanfolyamaink: Villanyszerelő tanfolyam, Kereskedő, boltvezető tanfolyam, Élelmiszer- és vegyi áru-eladó tanfolyam, Bolti pénztáros tanfolyam, Ruházati eladó tanfolyam,
Nehézgépkezelő tanfolyam , Könnyűgépkezelő tanfolyam, Kéz- és lábápoló   műkörömépítő tanfolyam, Fodrász tanfolyam, Gyermekotthoni asszisztens tanfolyam, Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyam, Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam, Ingatlanközvetítő tanfolyam

  

Copyright © 2007 Vagyonőr Újság Minden jog fenntartva.